luni, 7 decembrie 2009

Final de 2009

Articolele scrise în 2009 pe Fashiongale:

Brand power: Dinasty
Intrat pe un segment aproape inexistent la acel moment, considerat mai degrabă un act de curaj decât o idee de afacere, Dinasty este brandul românesc de vestimentaţie masculină care s-a născut din ambiţia de a fi mai mult decât un simplu produs - execuţia profesionistă îmbinată cu utilitatea pe care i-o poate oferi clientului, pentru ca în momentele importante din viaţa sa să arate impecabil, elegant (...)
Prezentare de brand:-RVL 
Considerat un pas îndrăzneţ la momentul demarării, şi anume crearea unei case de modă care să se adreseze unei generaţii noi de tineri, astăzi compania Ravioli este concentrată pe extinderea capacităţii de producţie şi a pieţei de desfacere atât în România cât şi în străinătate (...).
Nanette - rochii de mireasă unicate
Sectorul căsătoriilor reprezintă o afacere profitabilă în domeniul modei. Cum “vedeta“ ceremoniei este mireasa, acordându-i-se atenţie prin atracţia pe care o reprezintă, o parte din creatorii de modă şi-au construit afacerea orientându-se spre sectorul mariaj, selectându-şi astfel segmentul-ţintă de consumatori (...)
Magazinele online de modă 
Odată cu amploarea magazinelor online, a crescut şi interesul pentru comercializarea de îmbrăcăminte în mediul virtual. O parte din firmele producătoare româneşti s-au alăturat tendinţelor şi au deschis un shop online, alături de magazinele clasice deja deţinute. Ce presupune un magazin online, care sunt avantajele pe care le aduce şi modul în care existenţa acestuia susţine brandul, am discutat cu reprezentantele a două companii: Cezara Pralea (Referent Marketing NELMAR) şi Andreea Topciu (Asistent Marketing RAVIOLI) ...
Newsletter-ul în modă
Newsletter-ul de bucură de o popularitate în creştere. Mai mult decât o tendinţă, newsletter-ul este un instrument de marketing excelent utilizat în promovare. Potrivit raportului “Inside 2009” realizat de White Image, în 2008 au fost trimise 60.180.386 de emailuri, reprezentând un eşantion de 6.234 de campanii trimise (...).
Brand royalty (I)
În cartea sa, "Brand royalty: how the world’s top 100 brands thrive and survive", Matt Haig îşi îndreaptă atenţia şi asupra brandurilor de modă, analizând şi revelând strategiile prin care acestea şi-au câştigat renumele şi poziţia financiară, la nivel global (...)

Niciun comentariu: