joi, 27 noiembrie 2014

Bogdan Ota la Iași - ce încântare!

   Am fost aseară să-l ascult pe Bogdan Ota. Aseară am văzut cum aripile îi ating clapele pianului și am simțit cum sunetele explodează în noi, cei prezenți în sală. Nu a fost un concert, a fost o revelație (a știut de ce își intitulează albumul Revelations!) pentru public - încremenit, aproape ținându-și respirația atunci când muzica domina sufletele, cu un oftat prelungit în pauze ... Se știe că muzica inspiră dar aseară a fost mai mult decât atât: fiecare ne-am simțit proiectați pe tărâmuri divine, ghidați de iubirea, sinceritatea și dăruirea lui Bogdan. Și asta întrucât Bogdan este un copil imaginat adult - cu suflet zglobiu, plăcut de îngeri, pe care îi poartă în păr, legănându-i și răspândindu-i către public odată cu vibrația sunetelor.

   Piesele de pe albumul Revelations le puteți asculta pe site, de unde puteți achiziționa și cd-ul. Vă ofer spre audiție piesa Black Fiday, de pe albumul Day of Wrath.  Iată un extras din comunicatul de presă:
  Concertul “Revelations” va transpune publicul într-o lume angelică a energiei pure, artistul străduindu-se să ilustreze muzical teme majore precum Creația, rolul nostru în Univers, iubirea dincolo de viață și de moarte și vindecarea emoțională.
  Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Niciun comentariu: