miercuri, 21 octombrie 2015

Cercetare în Marketing la Universitatea Valencia


  Pentru că se face aproape 1 an de la ultima postare, am decis să scriu câteva rânduri despre ce am făcut în acest an. Până în luna septembrie, am fost implicată într-un proiect postdoctoral la Academia Română, având ca temă principală de investigație electronic word-of-mouth (eWOM) pe Facebook.
  Stagiul de cercetare l-am făcut la Universitatea Valencia. Întotdeauna mi-am dorit să văd Spania, așa că singura invitație de colaborare pe care am înaintat-o a fost către doamna profesor Carla Ruiz de la UV, care a și acceptat.
  Valencia este un oraș minunat! Nu doar datorită climei (în decembrie temperatura este de 18 grade C, în timpul zilei), ci și senzației de familiaritate - este un oraș în care te simți ca acasă! Pentru că nu am fost într-o călătorie de relaxare, am avut puțin timp la dispoziție ca să vizitez orașul. Însă puținele locuri în care am fost m-au fermecat. Când am părăsit Valencia, m-am simțit ca și când aș fi lăsat lucrurile nerezolvate. Sper să revin într-o zi...

  Am stat cazată într-o clădire de apartamente din Plaza del Ayuntamiento, zonă din centrul istoric al orașului.  Pentru a ajunge la Universitate, la Facultatea de Economie, luam autobuzul 41 sau 72.

 
 În zona Alameda poți vedea Palatul Expoziției sau te poți odihni la terase și gusta din mâncarea specifică.  Dar să revenim la cercetare :) Rezultatele studiului desfășurat pe perioada șederii mele aici sunt incluse în articolele Negative word-of-mouth: exploring the impact of adverse messages on consumers’ reactions on Facebook și What takes consumers to develop brand advocacy on Facebook?.
  
  Nici bine nu am încheiat proiectul că iar m-am pus pe plecare, de data aceasta la Konstanz. Coming up next!

Niciun comentariu: