marți, 19 august 2014

RFTB 2014 - ediţia de toamnă, atât de ... WOW!    WOW! Atât am putut spune când am auzit de speakerii care vin la RFTB, în septembrie – Ana Morodan, Noemi Meilman, Mihai Cosmaţchi – şi mai ales de subiectele pe care le vor aborda în cadrul workshop-urilor: construirea unui brand personal, PR-ul de modă şi strategiile din industria luxului.
    Pentru că tot suntem în zona de marketing, remarc mişcarea făcută de RFTB, de a „completa” modul de impunere pe piaţă – ca salon profesionist – cu segmentul educaţional-practic, aşa cum este normal să se întâmple într-o industrie, în special într-una de „viteză”, cum este cea a modei.
    Sunt subiecte de maximă importanţă pentru industria modei, cele mai multe informaţii nu le găsiţi în cărţile româneşti, deci cei care doriţi să reuşiţi în acest domeniu trebuie să fiţi acolo – nu doar că veţi asimila cunoştinţe la care, de obicei, nu aveţi acces, RFTB vi le pune la dispoziţie GRATUIT! Intrarea este liberă, locaţia este în centrul capitalei, rămâne doar să decideţi: cât de mult vă doriţi să ştiţi cum funcţionează sistemul modei? Cât de mult vă doriţi să faceţi parte din el?

    Haideţi să facem şi prezentările:

 
     Cu o istorie de 4 ani ȋn mediul online, Ana Morodan este una din cele mai urmărite personaje din virtualul românesc blogul său, www.anamorodan.com, fiind accesat de zeci de mii de "prieteni/e, admiratori şi admiratoare de viaţă cu detalii frumoase, cu pasiune pentru modă şi nostalgii estetice fără vârstă", aşa cum ȋşi numeşte "contesa milenistă" cohortele ei F (fani, friends, followers). Ȋn 2014, Ana Morodan a fost votată "Digital Diva of the Year" la cea mai importantă competiţie a bloggerilor şi personajelor online fashion din Romania. Marca ei e ȋn continuă expansiune şi ȋn afară de colaborări cu peste 60 de branduri de fashion, design, travel, beauty, lifestyle prezenţe pe piaţa românească (ca ambasador şi endorser), Ana a lansat colecţii personale de pantofi, porţelan şi bijuterii, este speaker motivaţional, "antrenor de stil personal", consultant de imagine, gazda unui club de carte şi profesor de tendinţe la cursul "5 minute". Ana va vorbi la RFTB despre construirea unui brand personal credibil, despre Do`s and Don’t`s în promovarea online şi endorsement în moda românească.


    PR-ul de modă a primit noi valenţe ȋn România datorită lui Noemi Meilman. Personalitate complexă, “Noemi connecting people”, cum i se mai spune, are unul dintre cele mai citite şi apreciate bloguri – “Plăcerile lui Noe”, are nenumărate proiecte ȋn care a cuprins din cele mai diverse nume de branduri şi personalităţi, de la Campari, P&G şi Toyota la ID Sarrieri şi Le Petit Indigent. Noemi a studiat dreptul, are un master ȋn comunicare şi a fost profesoară de ebraică la Facultatea de Limbi Străine din Bucureşti. Acum este cufundată ȋn tot ceea ce ȋnseamnă modă, iar la RFTB va vorbi despre PR, un ABC neconvenţional si despre fashion locovorism - consumul de modă românească.


    Mihai Cosmaţchi a fost editor de modă, este lector la Fudaţia Calea Victoriei, a lucrat ca ataşat de presă al Institutului Francez din Bucureşti. A studiat Literele, are un master ȋn muzeologie şi antropologie la Paris şi unul ȋn management şi politici culturale la Lyon. A realizat o serie impresionantă de evenimente culturale francofone, a lucrat pentru The Kreisberg Group New York şi are ȋn portofoliu clienţi precum arhitectul Santiago Calatrava, National Endowment for the Arts şi Rolex Awards. Atelierul său ȋn cadrul RFTB, “Diferenţa dintre modă şi lux”, Îşi propune să definească industria luxului şi să prezinte strategiile celor mai importante grupuri financiare din domeniul modei.

    Ediţia de toamnă a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfăşura în perioada 14 – 16 octombrie, în Complex Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei nr. 198A.

Colecţiile pregătite a fi expuse în cadrul RFTB vor fi pentru sezonul:

primăvară/vară 2015 (confecţii)
toamnă/iarnă 2015-2016 (ţesături)
Salonul de tendinte - pentru sezonul toamnă/iarnă 2015-2016


Pentru informaţii suplimentare :
Ovidiu Buta – ovidiu.buta@fashionandbeauty.ro
Liana Martin – liana.martin@fashionandbeauty.ro
Lucian Diaconu - lucian.diaconu@businesstexin.ro
press@rftb.ro

Niciun comentariu: