luni, 22 septembrie 2014

Consumatorul și Moda - comunicat de presă


   Miercuri, 15 octombrie, Salonul RFTB va găzdui un eveniment editorial de interes pentru moda din România, lansarea unei cărţi ce se adresează tuturor celor care activează şi se intersectează cu acest domeniu – cartea Consumatorul şi Moda de Ana Raluca Chiosa. Volumul va fi prezentat audienţei de către jurnalistul de modă Liana Martin.
   Moda este o afacere care trebuie gestionată cu atenţie. Elemente ca diferențierea sau reputația stau în mâinile companiilor. Comportamentul consumatorului devine tot mai imprevizibil; ritmul alert al vieţii determină modificări în opinii, preferinţe, atitudini şi obiceiuri de consum. Consumatorul devine tot mai atent la modul în care brandurile comunică cu el, tot mai exigent faţă de serviciile care însoţesc vânzarea, dar mai ales post-vânzarea, tot mai nerăbdător la noutăţile de pe piaţă, aşteptând să fie surprins mereu cu ceva. Ca atare, un rol aparte îl are relaţia cu brandurile, identificarea strategiilor prin care să atragi, să cucereşti şi să loializezi consumatorii.
  Ȋn cartea Consumatorul și Moda aflăm care este circuitul neurologic al plăcerii, ce anume provoacă dorinţa de a fi la modă, care sunt mecanismele cerebrale care ne fac să apreciem eleganţa modei sau să o transformăm într-o obsesie. De asemenea, putem citi despre contribuţiile pe care tehnologia le aduce modei, precum şi  modul în care inovaţiile transformă raportul cu lumea, funcţiile produsului şi viitorul retailului.

Niciun comentariu: